Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας – Οικογενειακή εκδρομή στο Μέτσοβο
H Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής.
Την ορεινή Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Μέτσοβο επέλεξαν για να περάσουν τις μέρες των γιορτών η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι αγαπά τα ταξίδια και πάντα προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο ανάμεσα στις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις προκειμένου να επισκέπτεται μέρη που αγαπά.
Ένα από αυτά είναι και το Μέτσοβο στο οποίο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια θέλησαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες έχοντας μαζί τους φυσικά τον ενός έτους πλέον Παναγιώτη – Αντώνη αλλά και τις μεγαλύτερες κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα.
Εκεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα, απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές, επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο, δοκίμασαν τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχές και συναντήθηκαν με μερικούς αγαπημένους φίλους.
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
- Νίκολιτς: «Υποχρέωση μας να νικήσουμε τον Βόλο – Πανέτοιμοι για το Conference League»
- Ποια είναι η Σιλβάνα Αρμάνι; Πρώην μοντέλο, τηλεφωνήτρια και τώρα στο τιμόνι της διαδοχής του οίκου Armani
- Οτσαλάν: Νέο μήνυμα – Πιστεύει στο «ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής εποχής» στην Τουρκία
- Γκεοργκίεφ για την κλήρωση της ΑΕΚ με Τσέλιε: «Καλή ευκαιρία για να πάρουμε ρεβάνς»
