Σεπόλια – Χειροπέδες σε 21χρονο που πήγε να σκοτώσει τον ξάδελφό του
Οι δυο τους λογομάχησαν, ενώ οι περίοικοι που είδαν τον 21χρονο οπλισμένο, κάλεσαν την Αστυνομία.
Πανικός επικράτησε στα Σεπόλια, όταν ένας 21χρονος, οπλισμένος με δύο καραμπίνες πήγε στην οδό Γαλαξιδίου, εκεί όπου διαμένει ένας ξάδελφός του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, οι δυο τους λογομάχησαν, ενώ οι περίοικοι που είδαν τον 21χρονο οπλισμένο, κάλεσαν την Αστυνομία.
Άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Μερικά στενά πιο μακριά, στη Βορείου Ηπείρου τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν… χειροπέδες.
Κουβάλαγε δύο κυνηγετικά όπλα
Λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να κρύψει κάτω από ένα αυτοκίνητο τα δύο κυνηγετικά όπλα που είχε μαζί του.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ το ένα από αυτά διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο από το Λαύριο το 2017 ενώ το δεύτερο δεν είχε κάποιον σειριακό αριθμό, είναι εντελώς αταυτοποίητο.
Ο 21χρονος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αναμένεται η ποινική μεταχείριση της υπόθεσης από εισαγγελέα και ανακριτή.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]



