Γιώργος Πατούλης – Θετικός στον κοροναϊό για δεύτερη φορά
Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης. Ο Γιώργος Πατούλης είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι τριπλά εμβολιασμένος.
- Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πατούλη – Ξανά θετική στον κοροναϊό
Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κοροναϊό μετά από διεξαγωγή rapid test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια.
Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου.
Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια.
Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές.»
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή



