Κοροναϊός – Απίστευτες εικόνες σε διαγνωστικά κέντρα – Τεράστιες ουρές για μοριακό τεστ
Ενδεικτική είναι η εικόνα που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της Καλλιθέας, όπου οι ουρές είναι τεράστιες, ενώ η αναμονή φτάνει... ακόμα και στις 4 ώρες, ενώ όπως είναι λογικό καθυστερούν αρκετά και τα αποτελέσματα
«Χαμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Κέντρα Υγείας, αλλά και τα διαγνωστικά κέντρα, στα οποία πραγματοποιούνται μοριακά τεστ για τον κοροναϊό, τη στιγμή που τα κρούσματα στη χώρα μας σπάνε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.
Ενδεικτική είναι η εικόνα που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας της Καλλιθέας, όπου οι ουρές είναι τεράστιες, ενώ η αναμονή φτάνει… ακόμα και στις 4 ώρες, ενώ όπως είναι λογικό καθυστερούν αρκετά και τα αποτελέσματα.
Όλα αυτά, τη στιγμή που ο πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου προειδοποιεί ότι τα rapid test δεν είναι αρκετά ευαίσθητα στον νέο ιό.
«Είναι λιγότερο ευαίσθητα τα rapid test στον εντοπισμό της. Πρέπει να κάνουμε τα rapid και αν έχουμε συμπτώματα να αποφεύγουμε τις επαφές» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Δημόπουλος.
Δείτε το βίντεο του MEGA
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026



