ΠΟΥ – Δυσοίωνη πρόβλεψη για 17 εκατ. κρούσματα και πάνω από 300.000 θανάτους
Το Γραφείο του Π.Ο.Υ. για την Ανατολική Μεσόγειο εκτίμησε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 θα νοσήσουν πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι.
Μία πολύ ανησυχητική πρόβλεψη για τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου έκαναν οι επιστήμονες του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) για την Ανατολική Μεσόγειο, αναφερόμενοι στην εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.
Το Γραφείο του Π.Ο.Υ. για την Ανατολική Μεσόγειο εκτίμησε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 θα νοσήσουν πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ οι θάνατοι από την πανδημία θα ανέλθουν σε 314.000.
Το Γραφείο της Ανατολικής Μεσογείου του Π.Ο.Υ. αναφέρεται σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής, στο Κέρας της Αφρικής αλλά και σε κράτη της κεντρικής Ασίας.
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα



