Παρίσι – Συναγερμός για ομηρία – Ένοπλος κρατάει δύο γυναίκες
Δύο γυναίκες φέρεται να κρατά όμηρες υπό την απειλή όπλου ένας άνδρας στο Παρίσι.
Υπόθεση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι, και συγκεκριμένα στο 12ο διαμέρισμα. Δύο γυναίκες κρατούνται από έναν άνδρα που φέρει μαχαίρι, αναφέρει αστυνομική πηγή.
Σύμφωνα με τον πρώτο αντιδήμαρχο Emmanuel Grégoire, το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα «στον τομέα Aligre». Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και αντιμετωπίζει ψυχικές διαταραχές.
«Αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες του αρχηγείου της αστυνομίας», έγραψε στο Twitter.
Une prise d’otage est en cours dans le secteur d’Aligre. Évitez le secteur et suivez les consignes de la @prefpolice. Je me rends sur place.
— Emmanuel Grégoire (@egregoire) December 20, 2021
Prise d’otages dans un magasin à Paris : deux personnes séquestrées, le quartier bouclé @actufrparis https://t.co/6YIk3UBlTX pic.twitter.com/WDuXLIAHaU
— Sarah Boumghar (@sarahbmghr) December 20, 2021
Ψυχιατρικό ιστορικό έχει ο δράστης – Είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατίας
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο δράστης που έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, κρατάει τις δύο γυναίκες μέσα σε ένα φαρμακείο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αρχές, ενώ αρχικά είχε ζητήσει να συναντήσει τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για έναν άνδρα 56 ετών που είναι γνωστός στις Αρχές αλλά δεν θεωρείται επικίνδυνος. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Συνεχίζουν οι διαπραγματεύσεις. Εάν δεν έχουμε άλλη επιλογή θα εισβάλουμε».
- Δημοσκόπηση: «Καθόλου ικανοποιημένοι» 6 στους 10 με την απόδοση της κυβέρνησης – Ακρίβεια και διαφθορά «γκρεμίζουν» την εικόνα της
- Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα»
- Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο Πέραμα – Την βρήκε η μητέρα της με αίματα στο πρόσωπο
- Greece May Be Next to Ban Social Media Use for Minors
- «Να λογοδοτήσει»: Η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, σπάει τη σιωπή της για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
- Υπόθεση θρίλερ – Η δολοφονία στην Μάνδρα, το τροχαίο στην Ελευσίνα και ο νεκρός 27χρονος στη Νέα Πέραμο




