Έξαλλος ο Κλοπ – «Είχατε 13 κρούσματα και δεν υπάρχει ούτε αντισηπτικό» (vid)
Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως στην αίθουσα της Τότεναμ δεν υπήρχε αντισηπτικό, παρόλο που τα «σπιρούνια» έχουν παρουσιάσει πολλά κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα.
Τότεναμ και Λίβερπουλ «κόλλησαν» στο 2-2 με τον βαθμό της ισοπαλίας να μην αφήνει κανέναν από τους δύο ευχαριστημένους. Το κλίμα μετά την λήξη της αναμέτρησης ήταν αρκετά βαρύ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εκφράζει τα έντονα παράπονα του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ωστόσο όπως φαίνεται ο Γερμανός τεχνικός δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στράφηκε εναντίον των ανθρώπων της Τότεναμ, για το γεγονός ότι στην αίθουσα δεν υπήρχε ούτε ένα αντισηπτικό χεριών, παρά το γεγονός προς τα κρούσματα στις τάξεις της Τότεναμ ανέρχονται στα 20!
«Πραγματικά πιστεύω πως σε αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντισηπτικό χεριών. Θα ήταν καλό. Είχατε 13 κρούσματα ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να ακουμπήσω μια καρέκλα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κλοπ.
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε



