Κατερίνα Καινούργιου – «Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μετά από αυτά που άκουσε
Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις της καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο , ξέσπασε λέγοντας
Τι δήλωσε η καταγγέλλουσα;
«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει.
Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει. (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση», είπε η ίδια στο Πρώτο Θέμα.
Δείτε το βίντεο
- Αιτωλοακαρνανία: «Eίχαν διαφορές καιρό, κάποιος θα ‘φευγε απ’ τους δύο» – Νέα μαρτυρία για το φονικό
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
- Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- Στέλιος Μάινας: «Καμιά φορά βλέπω τους Μεν και τους Δεν και λέω: τι έκανες ρε φίλε, ρεζίλι»



