
Ολυμπιακός – Το γλέντι των υπερπρωταθλητριών Ευρώπης
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το γλέντησαν με τη ψυχή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-11 της Κίνεφ Κίρισι στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του τμήματος, κάνοντας το εντυπωσιακό 4/4 για το 2021.
Οι ερυθρόλευκες έγιναν και υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης, ενώ στοχεύουν και για τη φετινή σεζόν στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου.
Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Κίνεφ, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη το γιόρτασαν με τη ψυχή τους, καθώς βρέθηκαν μαζί με την κούπα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου (18/12) για να πανηγυρίσουν.
Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι των κοριτσιών του Ολυμπιακού:
- Οι νέες ρυθμίσεις για την ετήσια άδεια: Πώς θα χορηγείται από φέτος
- Συνταγή: Πατατοσαλάτα
- Τέχνασμα του Τραμπ η παράταση της εκεχειρίας λένε οι Ιρανοί – «Πράξη πολέμου ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ»
- Κορύφωση της βίας στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη




