Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέλα» στα social media για τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού

«Τρέλα» στα social media για τα χρυσά κορίτσια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός υπερπρωταθλητής Ευρώπης και ο κόσμος του στα ουράνια. Αποθεωτικά σχόλια στα social media για τις κοριτσάρες του Χάρη Παυλίδη.

Ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Ολυμπιακός. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν με 14-11 της Κίνεφ Κίρισι και κατέκτησαν το ευρωπαϊκό Super Cup στο πόλο, προσθέτωντας ακόμη μία κούπα στην ιστορία του τμήματος, αλλά και του ερασιτέχνη Ολυμπιακού γενικότερα.

Μία σπουδαία βραδιά για τις «ερυθρόλευκες» που δεν σταματούν να σαρώνουν κάθε κούπα στο πέρασμά τους, δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας ο οποίος με τη λήξη του ματς κόντρα στην Κίνεφ, γέμισε τα social media του ερασιτέχνη με αποθεωτικά σχόλια για τα θρυλικά κορίτσια.

«Ελλάς Ευρώπη Ολυμπιακός», «Μόνο υπερηφάνεια γι’ αυτά τα κορίτσια», «Παγκόμσιος Θρύλος», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που υπάρχουν στα social media του ερασιτέχνη, με τον κόσμο βέβαια να μην ξεχνά και την τεράστια συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όχι μόνο στις επιτυχίες του πόλο, αλλά και όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη κάθε χρόνο χάρη στη δική του στήριξη.

Πάρτε μία γεύση από τα σχόλια…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024