Νικολέτα Βλαβιανού για Κάβουρα – Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και μια κυρία λέει «έγινε από μένα»
Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για την πληρωμή των προβών στο θέατρο.
Η ηθοποιός, Νικολέτα Βλαβιανού, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για την πληρωμή των προβών στο θέατρο.
«Αυτό είναι όλο παραφιλολογία. Επειδή είμαι στο Διοικητικό του ΣΕΗ, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όταν έρθει κάποιος να κάνει μία καταγγελία, πάει μετά στην επιθεώρηση εργασίας κτλ κτλ. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες, είναι ένα πάγιο αίτημα που δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.
«Ξαφνικά ένας αγώνας τόσων ανθρώπων, ανομοιογενών μεταξύ τους που κάθονται σε ένα τραπέζι και προσπαθούν να βρουν μία λύση και να έρχεται ξαφνικά μία συνάδελφος και να λέει “α! αυτό έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό; Με συγχωρείτε πολύ! Δε μπορώ να απαντήσω σε κάτι! Δικό σας…» κατέληξε η Νικολέτα Βλαβιανού, μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.
Δείτε το βίντεο
- Μεγάλη Βρετανία: Νέο ηχηρό «όχι» του Κιρ Στάρμερ σε διευρυμένο πόλεμο με το Ιράν
- Αναστηλώνεται το Κάστρο της Σκιάθου–Προς ολοκλήρωση ένα σημαντικό έργο πολιτιστικής ανάδειξης
- Πώς το στρες των γονιών τροφοδοτεί την παιδική παχυσαρκία
- Μια νύχτα μόνο: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο
- H Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις φέρνουν νέα αναστάτωση στην Κρήτη
- Γνώριμοι των Αρχών οι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό στην Κρήτη






