Βρετανία – Η πανδημία του νέου κοροναϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 145.826 ανθρώπους
Η πανδημία του νέου κοροναϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 145.826 ανθρώπους επί συνόλου 10.560.341 μολύνσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 45.691 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 180 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.
Η πανδημία του νέου κοροναϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε 145.826 ανθρώπους επί συνόλου 10.560.341 μολύνσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει μόνο όσους απεβίωσαν σε διάστημα 28 ημερών αφότου διαγνώστηκε πως μολύνθηκαν από τον ιό.
Τα στοιχεία για τους αμβολιασμούς
Εξάλλου, επιβεβαιώθηκαν ακόμη 100 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον –ή B.1.1.529–, με το σύνολό τους να φθάνει τα 437.
Σχεδόν το 89% των πολιτών ηλικίας άνω των 12 ετών έχει λάβει πρώτη δόση εμβολίου για την COVID-19 και πάνω από το 81% έχει εμβολιαστεί πλήρως. Συνεχίζεται η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων· ξεπέρασε το 36% του πληθυσμού-στόχου.
Πηγή: ΑΠΕ
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ
- Δίκη για Χρυσή Αυγή: «Ο ήλιος της δικαιοσύνης δεν ξέχασε σήμερα τον τόπο μας» δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής



