Στο χτεσινό επεισόδιο της Φάρμας οι παίκτες επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τον νέο αχυρώνα για να παίξουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.
Εκεί, η αρχηγός Αθανασία Τσουμελέκα δημιούργησε δύο ομάδες με αρχηγούς τον Δήμο Περπερίδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη.
Και οι δύο πλευρές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της διελκυστίνδας. Εκεί τη νίκη τελικά κατάφερε να πάρει η ομάδα του Δήμου Περπερίδη. Στην πορεία το παιχνίδι έγινε ατομικό και σειρά είχε το quiz, με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να κάνει ερωτήσεις διαφόρων ειδών.
Νικήτρια του παιχνιδιού αναδείχθηκε η Χριστιάννα Σμαραγδή, η οποία τα πήγε καλύτερα κι έτσι είναι ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας