Νάνσυ Παραδεισανού – Έχω κάνει σεξ στην πλατεία Συντάγματος
Η δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε όλα
Η Νάνσυ Παραδεισανού μπήκε εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πικάντικες λεπτομέρειες για την σεξουαλική της ζωή.
Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ και η απάντησή της σόκαρε ακόμα και τον Θέμη Γεωργαντά.
«Στην πλατεία Συντάγματος. Έβλεπα τη Βουλή μπροστά μου», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή.
Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν κι αν έχει νιώσει άβολα σε συνέντευξη λόγω φλερτ του συνεντευξιαζόμενου.
«Πολλές φορές έχει τύχει. Δεν θα πω όνομα. Έτυχε μία φορά να μην είναι καθόλου κομψό, που ο cameraman ήθελε να επέμβει. Ήταν έτοιμος να παρέμβει. Τελείωσε η συνέντευξη και του λέω σας άρεσε; Όλα καλά; Έχετε κάποιο θέμα;» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.
«Μου είχε πει ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν είχαμε περάσει μαζί το Σαββατοκύριακο» συμπλήρωσε η ίδια.
- ΣΥΡΙΖΑ για Mercosur: Ο Μητσοτάκης είναι το ίδιο «πρόσωπο» με την φον ντερ Λάιεν – Να πάρει θέση για το τι θα κάνει με τους αγρότες
- Όσκαρ 2026: Ποιοι θα είναι οι παρουσιάστες της φετινής τελετής
- Λουτράκι: Συνελήφθη ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία
- Λόρα: Η απόφασή της να ενημερώσει τις γερμανικές Αρχές και η επόμενη ημέρα για την 16χρονη
- Υπουργείο Εξωτερικών: Οι Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν ταξίδια σε Ιράν, Ισραήλ και Παλαιστινιακά Εδάφη
- Τραγικός θάνατος 67χρονης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
