Κολωνός – Διαρρήκτης νάρκωσε ζευγάρι και τους έκλεψε
Το ζευγάρι δεν κατάλαβε τίποτα ενώ ο δράστης έψαχνε το σπίτι
Πρόκειται για διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην περιοχή του Κολωνού όπου έμενε ζευγάρι.
Ο δράστης κατάφερε να παραβιάσει τον σύρτη της εξώπορτας και να εισέλθει στο χώρο του σπιτιού, όπως αναφέρει το newsit.gr. O διαρρήκτης κατάφερε να ψάξει και να κλέψει το σπίτι με την ησυχία του χωρίς να τον αντιληφθεί το ζευγάρι.
Ξύπνησαν με έντονο κάψιμο στο λαιμό
Το ανδρόγυνο κατήγγειλε πως όταν ξύπνησαν το επόμενο πρωί είχαν έντονο αίσθημα πως είχαν κοιμηθεί βαθιά αλλά και έντονο κάψιμο στο λαιμό.
Οι ίδιοι πιθανολογούν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε κάποια ναρκωτική ουσία για να μπορέσει να εισβάλει στο σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ενώ το ζευγάρι κοιμόταν ο δράστης ερεύνησε το σπίτι και έκλεψε το ποσό των 502 ευρώ αλλά και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Ακόμη, πήρε δύο κάρτες αναλήψεων, τα κλειδιά των αυτοκινήτων του ζευγαριού και κάποια προσωπικά τους έγγραφα.
Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησαν και είδαν το σπίτι ακατάστατο αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κατήγγειλαν το περιστατικό.
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
