Κηφισιά – Διέρρηξαν το σπίτι του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου
Τα μέλη της σπείρας εισήλθαν στη μονοκατοικία τριών επιπέδων αλλά δεν αφαίρεσαν αντικείμενα καθώς το σπίτι ήταν άδειο, κάτι που δεν γνώριζαν οι κλέφτες.
Την οικία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τσάτσου, στην οδό Κουντουριώτη διέρρηξαν άγνωστοι στην περιοχή της Κηφισιάς. Τα μέλη της σπείρας εισήλθαν στη μονοκατοικία τριών επιπέδων αλλά δεν αφαίρεσαν αντικείμενα καθώς το σπίτι ήταν άδειο, κάτι που δεν γνώριζαν οι κλέφτες.
Αρχικά ξήλωσαν τα καλώδια από το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, πιστεύοντας ότι το σπίτι διαθέτει συναγερμό, και στη συνέχεια παραβίασαν με λοστό το ξύλινο παντζούρι στο ισόγειο.
Οι κακοποιοί μπήκαν στην τριώροφη οικία ερεύνησαν όλους τους χώρους αλλά έφυγαν με άδεια χέρια καθώς τα τελευταία χρόνια δεν κατοικούνταν.
Σύμφωνα με το Law and Order, συγγενικό πρόσωπο του πρώην προέδρου, αντιλήφθηκε την διάρρηξη της οικίας και ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων