Σήφης Βαλυράκης – Ξέσπασε η σύζυγός του και έκανε λόγο για «αδιανόητο έγκλημα εναντίον του»
«Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ» είπε η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.
Σε μια κατάθεση ψυχής η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν οι αρχές έψαχναν για να βρουν ζωντανό τον άνδρας της και ξέσπασε κάνοντας λόγο για «αδιανόητο έγκλημα εναντίον του».
«Έλεγα, μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ»! Συγκλονίζουν τα λόγια της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, συζύγου του αδικοχαμένου, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη. Η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη μίλησε στην ΕΡΤ, για την απώλεια του συζύγου της στις 24 Ιανουαρίου, όπου εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.
«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ»
«Η μνήμη μου έχει παγώσει στις 24 Γενάρη του 2021 και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Όταν συνέβη το φοβερά αδιανόητο έγκλημα εναντίον του συζύγου μου, που είχε πάει για το χόμπι του. Πήγε μια βόλτα με την βαρκούλα του, μεσημέρι Κυριακής… Δεν μπορώ, θα το βρω… Όταν συνέβη αυτό τότε, νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν έρχονταν τα ελικόπτερα να ψάξουν την βάρκα και τον άντρα μου, που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι από τις τρεισήμισι και ζούσα ένα κομμάτι από τα φιλμ που βλέπαμε« τόνισε φανερά συγκινημένη.
«Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Έλεγα θα έπαθε κάτι η βάρκα και θα έρθει κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε κι εδώ μιλάμε για σπουδαίο κολυμβητή, αθλητή. Σκοτείνιαζε στις 5 κι έλεγα πόσο ακόμα;»
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας


