Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η επικεφαλής της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε σήμερα ότι 42 κρούσματα μόλυνσης με την παραλλαγή Όμικρον της Covid-19 έχουν επιβεβαιωθεί σε δέκα χώρες της ΕΕ.
Η Αντρέα Αμόν, η οποία προεδρεύει του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (ECDC), δήλωσε σε διάσκεψη, που οργανώθηκε από τη σλοβενική προεδρία της ΕΕ και πραγματοποιήθηκε ονλάιν, πως οι αρχές στις ΕΕ αναλύουν άλλες έξι «πιθανές» περιπτώσεις.
Η ίδια δήλωσε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ήπια ή χωρίς συμπτώματα, αν και καταγράφονται σε νεότερες ηλικιακές ομάδες.
«Για να εκτιμηθεί αν (η Όμικρον) διαφεύγει της ανοσίας, θα πρέπει ακόμη να περιμένουμε μέχρι να πραγματοποιηθούν οι έρευνες στα εργαστήρια με δείγματα από ανθρώπους που ανέρρωσαν. Αυτές αναμένονται μέσα σε δύο εβδομάδες», πρόσθεσε.