
Λάρισα – Τραγικός θάνατος 52χρονου από πυρκαγιά μέσα στο σπίτι του
Όλα δείχνουν ότι η πυρκαγιά στην οικία η οποία έγινε κυριολεκτικά σταχτή, προκλήθηκε από την σόμπα αλογόνου που υπήρχε στο σπίτι.
Φριχτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας μέσα στο ίδιο του το σπίτι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη Λάρισα. Οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το onlarissa.gr σοκάρουν.
Ο μόλις 52 ετών άτυχος άνδρας διέμενε μόνος του σε σπίτι στη συνοικία της Νεάπολης και όλα δείχνουν ότι η πυρκαγιά στην οικία η οποία έγινε κυριολεκτικά σταχτή, προκλήθηκε από την σόμπα αλογόνου που υπήρχε στο σπίτι.

Φωτό από onlarissa
Στις 00.50 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε τηλεφωνήματα από περίοικους για μια δυνατή έκρηξη, με αποτέλεσμα να σπεύσουν δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες στο σημείο, την οδό Καραγκούνη αντικρίζοντας ένα τραγικό θέαμα, το διαμέρισμα ισογείου παραδομένο στις φλόγες και τον άνδρα απανθρακωμένο στο κρεβάτι του.

Φωτό από onlarissa
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει: “Σορός άνδρα εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καραγκούνη, στο δήμο Λαρισαίων κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα”.

Φωτό από το onlarissa
- Ντόναλντ Τραμπ: «Σκοτώσαμε το Νο2 στην ιεραρχία του ISIS»
- Κοζάνη: Μυστήριο η εξαφάνιση 78χρονου – «Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε»
- Champions League: Το… τοπίο με τους αντιπάλους της ομάδας (Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ;) που θα τερματίσει στη 2η θέση
- Σε ποιους θα επιστραφούν οι διαφορές από τις συντάξεις χηρείας
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Μειώνονται οι τύψεις όσο μεγαλώνουμε;



