
Παραλλαγή Όμικρον – Σε καραντίνα πέντε Έλληνες ταξιδιώτες που έφτασαν στο Ελ. Βενιζέλος από χώρες της Αφρικής
Πρόκειται για τρεις ναυτικούς και ένα ζευγάρι που έφτασαν στην Ελλάδα από χώρες της Αφρικής και έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα, εξαιτίας των νέων μέτρων που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της παραλλαγής Όμικρον
Οι πέντε Έλληνες, τρεις ναυτικοί και ένα ζευγάρι, που ταξίδεψαν στην Αθήνα από χώρες της Αφρικής έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα, λόγω των έκτακτων μέτρων ενάντια στην παραλλαγή Όμικρον που ανακοινώθηκαν χθες.
Σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος από τη Νότια Αφρική με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι.
Δεκαήμερη προληπτική καραντίνα
Στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, απομονώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου. Θα μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα και θα υποβληθούν στους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους για κορονοϊό. Τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία θα υποβληθούν θα γίνουν γνωστά την Κυριακή ή τη Δευτέρα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα πέντε άτομα είχαν υποβληθεί σε τεστ πριν ταξιδέψουν, αλλά εξαιτίας της παραλλαγής Όμικρον και των νέων μέτρων που είναι σε ισχύ, κρίθηκε σκόπιμο να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και να υποβληθούν ξανά σε τεστ κοροναϊού. Μέχρι στιγμή δεν θεωρούνται ύποπτα κρούσματα.
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις
- Αναμένει διευκρινίσεις για το «απαγορευτικό» των ΗΠΑ η διεθνής ναυτιλία
- Αρκάς: Τι μέρα είναι;


