Φως στο Τούνελ – Μαρτυρία σοκ για την 23χρονη που βρέθηκε στα αζήτητα – «Της πατούσε την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος…»
Μία γυναίκα που είχε συναντήσει την αδικοχαμένη μητέρα να ζητιανεύει σε κακόφημο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ανέφερε πως η Φαίη, όπως την φώναζαν, ήθελε να ξεφύγει από τα όσα περνούσε
Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον θάνατο της 23χρονης Φωτεινής, η οποία έμεινε για ένα μήνα στα αζήτητα του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».
Μία γυναίκα που είχε συναντήσει την αδικοχαμένη μητέρα να ζητιανεύει σε κακόφημο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ανέφερε πως η Φαίη, όπως την φώναζαν, ήθελε να ξεφύγει από τα όσα περνούσε.
«Ήταν παγιδευμένη. Πάντα είχε πίσω της αυτή την κοπέλα που λένε. Μου έχει μεταφερθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό που έζησε και το ένα από τα παιδάκια της. Αυτή η… κυρία που έμενε στο ίδιο σπίτι με τη Φωτεινή, πατούσε την κοιλιά της όσο ήταν έγκυος, μπροστά στα μάτια του παιδιού της» ανέφερε σοκαρισμένη.
Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας πληροφορήθηκε από το «Τούνελ» τη σοκαριστική και τραγική εξέλιξη. Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς ήλπιζε πως θα βρισκόταν ζωντανή.
Η 23χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στην οδό Τύχης, την ημέρα της εξαφάνισής της, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.
Το ΕΚΑΒ τη διακόμισε στο «ΕΛΠΙΣ», όπου και παρέμεινε έναν ολόκληρο μήνα! Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου, εκεί όπου με εντολή εισαγγελέα, ετάφη στα αζήτητα ως αγνώστων στοιχείων, παρότι ήταν δηλωμένη ως αγνοούμενη.
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442