Ονανά – «Ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον Άγιαξ»
Ο Αντρέ Ονανά επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του Άγιαξ στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας(24/11) έπειτα από εννέα μήνες, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον «Αιάντα».
Ο Αντέ Ονανά βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Άγιαξ κόντρα στην Μπεσίκτας(24/11), καθώς εξέτισε την 9μηνη τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο 25χρονος Ολλανδός κίπερ αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε πως το προσεχές καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον «Αίαντα», με τον ίδιο να τονίζει πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για εκείνον στην ομάδα.
«Όταν ανοίγεις μία πόρτα, κάποια ημέρα πρέπει να την κλείνεις. Ίσως για μένα ήρθε η ώρα να φύγω. Έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα για αυτό το κλαμπ, έχω κάνει τα πάντα. Μερικές φορές κοιτάζω πίσω τη σεζόν 2016/17 στο Europa League και σκέφτομαι… ουάου, είμαι ο μόνος που έχει μεινει ακόμα εδώ!», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη της ομάδας από την Μπεσίκτας.
- Από τον Πάπα Φραγκίσκο μέχρι τον Τσάρλι Κερκ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Θάνατοι με αντίκτυπο το 2025
- Επιχείρηση Santa Tracker – Πώς ο αμερικανικός στρατός παρακολουθεί τον Άη-Βασίλη
- Η Κίνα καταπολεμά την υπογεννητικότητα με βρεφονηπιακή φροντίδα και φόρο στα προφυλακτικά
- Λίβερπουλ – Λιντς 0-0: Το 2026 μπήκε… στραβά για τους «κόκκινους»
- Unboxing όπως εθισμός: Η οικονομία της ντοπαμίνης στην υπηρεσία του κέρδους
- Θρίλερ: Τάνκερ που έπλεε από το Ιράν στην Βενεζουέλα και κυνηγούν οι ΗΠΑ γράφτηκε σε ρωσικό νηολόγιο



