Κοροναϊός – Αύξηση των ραντεβού με πρώτη δόση για να προλάβουν τα Χριστούγεννα – Πόσα κλείστηκαν σε ένα μήνα
Μάλιστα, χθες, 25.000 ήταν τα ραντεβού που ρυθμίστηκαν για την πρώτη δόση.
Εντυπωσιακή αύξηση εμφανίζουν οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τον τελευταίο μήνα περίπου 500.000 πολίτες προγραμμάτισαν την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους.
Ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται και τα ραντεβού της τρίτης δόσης καθώς χθες, Δευτέρα 22/11, επιτεύχθηκε αριθμός-ρεκόρ με 153.000 πολίτες να κλείνουν το ραντεβού τους.
Μάλιστα, χθες, 25.000 ήταν τα ραντεβού που ρυθμίστηκαν για την πρώτη δόση.
Υπενθυμίζεται ότι η χορήγηση τρίτης δόσης θα γίνεται με την συμπλήρωση 6μηνου από την δεύτερη δόση με τα εμβόλια Pfizer ή AstraZeneca ή Moderna. Η αναμνηστική δόση γίνεται με mRNA εμβόλιο της Pfizer ή μισή δόση του εμβολίου της Moderna.
Σε όσους εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson η αναμνηστική δόση γίνεται στους δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό τους, με τα εμβόλια Pfizer, Moderna (μισή δόση) και το εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Στην ειδική ομάδα των ανοσοκατασταλμένων η αναμνηστική δόση γίνεται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.
- Ιράν: Δεν θα υποχωρήσουμε στην πίεση των ΗΠΑ στις συνομιλίες για τα πυρηνικά, λέει ο Πεζεσκιάν
- Έξαλλος ο Λιονέλ Μέσι: Προσπάθησε να κάνει «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών (vid)
- Νεκρός άντρας από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ – Προσπάθησε να εισέλθει στο θέρετρο του Τραμπ Μαρ α Λάγκο
- Η Ουγγαρία θα μπλοκάρει το 20ό πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας
- Έβρος: Έσπασαν φράγματα – Πλημμύρισαν πάνω από 100.000 στρέμματα – Απαγόρευση χρήσης νερού στο Διδυμότειχο
- ΚΚΕ: Εμπαιγμός να μιλά ο Μητσοτάκης για «ασφάλεια» όταν η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο
