Φωτιά σε πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη – «Φύγαμε σαν τρελοί από τα διαμερίσματά μας»
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, με την πυροσβεστική να προχωρά σε εκκένωση όλων των διαμερισμάτων
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 03.20 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Σμύρνη.
Για την κατάσβεση έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, με την πυροσβεστική να προχωρά σε εκκένωση όλων των διαμερισμάτων.
Η πυρκαγιά είναι σε ύφεση, ενώ στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Διαβάστε ακόμη: Νέα Σμύρνη – Συναγερμός για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας
Όπως αναφέρουν ένοικοι της πολυκατοικίας, στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο ένας 25χρονος, γιος οικογένειας που έλειπε από το σπίτι, και ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος υπήρχαν πολλά ξύλα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω και ξύλων που υπήρχαν στη βεράντα του σπιτιού για το τζάκι, ενώ κάηκαν και οι τέντες σε διαμερίσματα χαμηλότερων ορόφων από τα φλεγόμενα κομμάτια που έπεφταν σε αυτές.
Ένοικος της πολυκατοικίας που μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1, είπε ότι ξύπνησαν πανικόβλητοι από εκρήξεις που ακούστηκαν και «φύγαμε σαν τρελοί από τα διαμερίσματα μας».
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις
