«Ράδιο Αρβύλα» – Εξοργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Αυτό είναι εξοργιστικό, θλιβερό, απογοητευτικό»
Δείτε τι συνέβη και προκάλεσε τον εκνευρισμό του παρουσιαστή...
Μια ιδιαίτερη στιγμή περιελάμβανε η σημερινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να βγαίνει εκτός εαυτού.
Μικρή παρένθεση στην εκπομπή, όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης, ήταν ένα απόσπασμα, το οποίο του έβγαλε δυσάρεστα συναισθήματα.
«Ζούμε σε εποχή που ακούμε τρομερά, χυδαία, απαράδεκτα σχόλια, αλλά αυτό που θα δούμε είναι εξοργιστικό, θλιβερό, απογοητευτικό. Η θλίψη είναι πολύ μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό. Πρόκειται για τον Γιώργο Σανταμούρη, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου».
Ο συγκεκριμένος ακούγενται να λέει για τους ΑΜΕΑ, ότι «είναι άνθρωποι που τους έχει καταραστεί ο Θεός» και ότι «η φύση έχει κάνει σφάλματα».
Ο Αντώνης Κανάκης, μετά το απόσπασμα σχολίασε: «Αυτόν τον Θεό τον φοβάμαι πολύ και αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν τον Θεό».
Δείτε το απόσπασμα:
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»


