Ήταν να μην γίνει η αρχή: Βίσση και Βανδή μαζί στη Θεσσαλονίκη
Η μια θα απολαύσει το πρόγραμμα της άλλης
Η τηλεοπτική τους συνάντηση στην σκηνή του J2US μας έχει μείνει αξέχαστη. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν και στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη.
Τώρα οι δύο κυρίες θα απολαύσουν η μία την άλλη σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Οι δυο γυναίκες που έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία κόντρα που δεν υπήρξε ποτέ, έχουν απίστευτη χημεία επί σκηνής και έρχονται να μας εκπλήξουν για άλλη μια φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τραγουδίστριες ήμερα το βράδυ θα βρεθούν στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Το ρεπορτάζ θέλει την Δέσποινα Βανδή να ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να απολαύσει το πρόγραμμα της Άννας. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και η τελευταία αφού σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στην Κύπρο, στο νυχτερινό κέντρο Notes live που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.
Δείτε το story που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ


