
Σπουδαία νίκη για τη Φινλανδία που… βλέπει πλέι οφ (1-3)
Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες, η Φινλανδία πέρασε εμφατικά από την έδρα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης (1-3) και ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου, ενώ οι Βόσνιοι έμειναν οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης
Η Φινλανδία έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, νικώντας 3-1 τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα, για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης.
Οι Σκανδιναβοί δεν πτοήθηκαν, ούτε από το χαμένο πέναλτι του Πούκι στο 25΄ (απέκρουσε ο Σέχιτς), ούτε από την αποβολή του Ραϊτάλα στο 37΄. Εχοντας προηγηθεί από το 29ο λεπτό με τέρμα του Φορς, η Φινλανδία όχι απλά κράτησε το προβάδισμα, αλλά βρήκε και δεύτερο γκολ με τον -πρώην άσο του Παναθηναϊκού- Ρόμπιν Λουντ στο 51΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69΄ με τον Μενάλο, όμως ο Ο΄Σόνεσι στο 73΄ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.
Η Φινλανδία ανέβηκε δεύτερη στον 4ο όμιλο με 11 βαθμούς, έναντι 9 της Ουκρανίας, που σήμερα έχει ρεπό. Την τελευταία αγωνιστική (Τρίτη 16/11), οι Σκανδιναβοί υποδέχονται τη Γαλλία, ενώ οι Ουκρανοί ταξιδεύουν με τη σειρά τους στη Βοσνία, η οποία με τη σημερινή της ήττα έμεινε στους 7β. και οριστικά εκτός μάχης.
- «Όσοι αποκαλούν τον Τραμπ ψευδώς φασίστα τροφοδοτούν αυτού του είδους τη βία» λέει η Λίβιτ
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη του Μούγιου – Το πουλόβερ «ξηλώνεται» σε όλα τα επίπεδα
- Ποια παράβαση «μετράει» ανά τρίωρο; Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
- Βουλή: Εξεταστική για υποκλοπές – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ, η απαιτούμενη πλειοψηφία και η δημοσιότητα των συνεδριάσεων
- Ινφαντίνο (πρόεδρος FIFA): «Έκανα αιτήσεις για εργασία σε Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία και απορρίφθηκαν»
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου




