
Χρήστος Κυριαζής – Σήμερα το τελευταίο «αντίο»
Η οικογένειά του έχει κάνει παράκληση αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο ίδρυμα Make-A-Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες
Σήμερα, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η οικογένειά του έχει κάνει παράκληση αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο ίδρυμα Make-A-Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες.
Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1953 στον Πειραιά, ενώ άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία.
Ήταν κιθαρίστας και τραγουδοποιός (συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής), ενώ υπήρξε και σχεδιαστής-κατασκευαστής επίπλων. Επίσης, είχε δημιουργήσει τα συγκροτήματα «Πρόκες» (1972), «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».
Η δισκογραφική του δουλειά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία είναι το «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» (1992), ο οποίος έγινε «πλατινένιος» και ξεπέρασε τις 125.000 αντίτυπα.
Διαβάστε επίσης:
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- The Sopranos: From Serie A to the Greek Super League – 2 Refs and a Scandal …distance (Vids)
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν


