Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Κυριαζής - Ο θυελλώδης έρωτας με την Βάνα Μπάμπα και το «Έχω κλάψει»

Χρήστος Κυριαζής – Ο θυελλώδης έρωτας με την Βάνα Μπάμπα και το «Έχω κλάψει»

Το συγκλονιστικό τραγούδι «Έχω κλάψει» που συντρόφευσε εκατοντάδες χωρισμού από την ημέρα κυκλοφορίας είναι γραμμένο για την Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα και παίζει και στο βίντεο κλιπ

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών αφήνοντας πίσω του τραγούδια που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή.

Τα περισσότερα τραγούδια του είναι γραμμένα για εμπειρίες που είχε ο ίδιος ζήσει και αυτός είναι ένας από λόγους που είχαν τέτοια επιτυχία.

Μια γυναίκα, μια γοητευτική φιγούρα, ένας χωρισμός, μια απόρριψη ήταν θέματα που τον απασχολούσαν συχνά.

Το 1992, πριν ο Χρήστος Κυριαζής δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, έβγαλε τον δίσκο «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» και η καριέρα του απογειώνεται.

Τότε ζούσε και έναν μεγάλο έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα για την οποία είχε γράψει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του.

Μεγάλος έρωτας, σχέση ζωής

Η σχέση του Χρήστου Κυριαζή και της Βάνας Μπάμπαρ έμεινε στα χρονικά. Μεγάλος έρωτας, τραγούδια, αφιερώσεις, δύσκολος χωρισμός αλλά στο τέλος προέκυψε μια δυνατή φιλία και μια σχέση ζωής.

Ο ίδιος είχε περιγράψει την γνωριμία και τη σχέση τους. «Εγώ ήμουν παντρεμένος. Σε εξόδους τυχαία έβλεπα τη Βάνα. Χωρίζω. Κάποια στιγμή έχω μια άλλη σχέση. Κάποτε, δεν ξέρω πώς γίνεται, ήμαστε καλεσμένοι σε θέατρο, τσακωθήκαμε με την τότε σύντροφό μου, φεύγω και όπως φεύγω πέφτει πάνω μου η Βάνα. Εγώ τότε είχα και ένα μουσικό καφενείο στην Καστέλλα. Μου τηλεφωνάει η κοπέλα που είχα εκεί: Ελα στο μαγαζί, έχει έρθει με παρέα η Βάνα Μπάρμπα. Πάω εκεί, ωραία τύπισσα, ωραία παρέα, και με κάλεσε να πάμε μαζί στο χωριό της, στο Ασπροκκλήσι, στην Ηπειρο. Ετσι ξεκίνησε η ιστορία».

Ο έρωτας τους γίνεται πρωτοσέλιδο, ο Χρήστος Κυριαζής γράφει τεράστιες επιτυχίες και ο χωρισμός τους γίνεται επίσης θέμα σε όλα τα περιοδικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει για τον Χρήστο Κυριαζή: «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα. Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές».

Το συγκλονιστικό τραγούδι «Έχω κλάψει» που συντρόφευσε εκατοντάδες χωρισμού από την ημέρα κυκλοφορίας είναι γραμμένο για την Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα και παίζει και στο βίντεο κλιπ.

Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη μετά τον χαμό του αγαπημένου της φίλου και πρώην συντρόφου της.

Η σχέση ήταν πάντα πολύ καλή ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Έμειναν δύο καλοί φίλοι και είχαν επαφή μέχρι το τέλος του τραγουδιστή.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που ο Χρήστος Κυριαζής το 2016 τραγουδάει στην Άνοδο το «Έχω κλάψει», τραγούδι που έγραψε για την Βάνα Μπάρμπα ενώ εκείνη βρίσκεται στο μαγαζί.

Η Βάνα Μπάρμπα πετάει λουλούδια στην αρχή αλλά στη συνέχεια ανεβαίνει στην πίστα, στέκεται δίπλα του, τραγουδάει μαζί του και στο τέλος του τραγουδιού του δίνει ένα γλυκό φιλί την ώρα που το κοινό χειροκροτεί με πάθος.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024