Αραούχο – «Να μάθουμε να κλειδώνουμε τα ματς πιο γρήγορα»
Στο γκολ που δεν έβαλε η ΑΕΚ για να κλειδώσει το παιχνίδι, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρχιο Αραούχο.
Καθόλου ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη δεν ήταν ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε πως η Ένωση θα έπρεπε να είχε «κλειδώσει» το παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ, ενώ ανέφερε πως η σημερινή αναμέτρηση είναι ένα μάθημα για τους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτό που μας έλειψε είναι ότι δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι. Να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ μετά το πρώτο, όπως μας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια. Ηταν ένα μάθημα το αποψινό παιχνίδι, για να μάθουμε να κλειδώνουμε τα ματς πιο γρήγορα.
Ηταν και θέμα χαλαρότητας! Ισως σκεφτήκαμε ότι μπορεί το ματς να ήταν πιο εύκολο μετά το 1-0. Εγώ αν και σκόραρα δεν είμαι χαρούμενος. Μου αφήνει πικρή γεύση».
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
