
Θεσσαλονίκη – Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε κλιμάκιο ελεγκτών
Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα ο 48χρονος ιδιοκτήτης απώθησε με τη βία τους ελεγκτές ενώ παράλληλα τους εξύβρισε
Επεισοδιακός αποδείχθηκε ο έλεγχος που πήγαν να διενεργήσουν αστυνομικοί και στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι, για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα ο 48χρονος ιδιοκτήτης απώθησε με τη βία τους ελεγκτές ενώ παράλληλα τους εξύβρισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μόλις μπήκαν στο κατάστημά του οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ο 48χρονος εξαγριώθηκε. Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και άρχισε να τους βρίζει. Δευτερόλεπτα αργότερα τους έδιωξε από το μαγαζί του με σπρωξιές.
Στη συνέχεια επενέβησαν αστυνομικοί που προσήγαγαν τον 48χρονο ενώ του επεβλήθη πρόστιμο παραβίασης των μέτρων κατά του κοροναϊού αφού δεν φορούσε μάσκα.
Ακολούθως ο επικεφαλής του κλιμακίου υπέβαλε μήνυση στον καταστηματάρχη και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
- Super League: Η βαθμολογία για τις θέσεις 5-8 – Τι ισχύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο (pic)
- Κεφαλονιά: Εμπλέκονται και άλλα άτομα, υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης – «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά» λένε φίλοι
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο



