Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης(04/11,19.45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ την Πέμπτη(19.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Λευκορώσος διαιτητής έχει διευθύνει άλλες δύο φορές παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Στις 3/11/2011 ήταν στο Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3 για το Europa League και στις 23/10/2018 στο ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2 για το Champions League.
Επίσης είχε οριστεί και για τον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα (0-0) στις 7/9/2015 για τα προκριματικά του Euro, αλλά και στο Ουγγαρία-Ελλάδα (2-1) στις 11/9/2018 για το Nations League.
Τέλος Βοηθοί του Κουλμπάκοφ την Πέμπτη θα είναι οι συμπατριώτες του Ζουκ και Μασλιάνκο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σίμουσικ. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον συμπατριώτη του Φίλιπο Μέλι.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί