«Σ΄αγαπώ» – Το συγκινητικό γράμμα που άφησε 7χρονη πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά
Η μικρή Κατερίνα άφησε τη ζωγραφιά που έγραφε «Σ’αγαπώ» και «Μη φοβάσαι» πάνω στη σορό της Φώφης Γεννηματά που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.
Με μία ζωγραφιά και ένα μπουκέτο από λουλούδια αποχαιρέτησε ένα 7χρονο κορίτσι την Φώφη Γεννηματά.
Η μικρή Κατερίνα άφησε τη ζωγραφιά που έγραφε «Σ’αγαπώ» και «Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι» πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.
Η κίνησή της συγκίνησε τον κόσμο που από το πρωί έχει σχηματίσει ουρά έξω από το παρεκκλήσι για να αφήσει ένα λουλούδι στο τελευταίο ταξίδι αυτής της σπουδαίας και γενναίας γυναίκας.
- Μια τυπική μέρα του Ελ Κααμπί γεμάτη… ψαλιδάκια – Το απίθανο βίντεο στο TikTok για τον Μαροκινό φορ (vid)
- Συνελήφθη 45χρονη οικιακή βοηθός που έκλεβε ηλικιωμένους και ΑμεΑ εργοδότες της
- Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Buzzer beater από τον Έντζκομπ και… τέζα οι Γκρίζλις (136-139) – Μεγάλη νίκη για τους Σέλτικς (119-129, vids)
- Eurostar: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων
- Τουριστικές επενδύσεις: Οι Κυκλάδες λένε «όχι» στα «φαραωνικά» σχέδια


