Ουκρανία – «Ασύμμετρα» μέτρα αν η Ρωσία διακόψει την διαμετακόμιση φυσικού αερίου
Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί το ενεργειακό ζήτημα ως όπλο κατά της Ευρώπης
Η Ουκρανία μπορεί να λάβει «ασύμμετρα» μέτρα αν η Ρωσία πάψει να χρησιμοποιεί το δίκτυο διαμετακόμισης φυσικού αερίου μέσω Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις.
«Η Ρωσία δεν έχει ακόμη διακόψει την τροφοδοσία φυσικού αερίου προς την Ουκρανία» δήλωσε ο Κουλέμπα σε μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων μέσω Twitter. «Στην περίπτωση που το Κρεμλίνο αποφασίσει να το κάνει και να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από την φήμη του ως ενεργειακός προμηθευτής της Ευρώπης, έχουμε μια σειρά ασύμμετρων μέτρων ως απάντηση».
Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί το ενεργειακό ζήτημα ως όπλο κατά της Ευρώπης, ενώ έχει αντιταχθεί στη λειτουργία του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2, ο οποίος παρακάμπτει την Ουκρανία.
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο



