Γιώργος Χρανιώτης – «Έχω φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία – Δόξα τω Θεώ δεν το έκανα, θα το είχα μετανιώσει»
Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια εξομολόγηση που σοκάρει
Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη στην εκπομπή «Απλές Κουβέντες» προβλήθηκε σήμερα στο πρωινό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»
Σε εξόχως εξομολογητική διάθεση, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει ακόμη και κοντά στην αυτοκτονία.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε:
«Δεν θέλω να πω τον τρόπο, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, περίπου 15 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά ήρθα πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα. Η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι έρχεται και η οποία ήρθε όντως μετά από λίγο καιρό, με έκανε να επισπεύσω αυτό το πράγμα, αλλά το βλακώδες είναι ότι θα τελείωνα και με την ζωή μου.
Την επόμενη μέρα συνήλθα και το κατάλαβα.Έχω έρθει κοντά στον θάνατο από ατύχημα με μηχανή ή από το σερφ, δεν ήθελα όμως να πεθάνω. Ενώ εκεί, μπήκα σε μια διαδικασία να λέω «για κάτσε να δούμε, μήπως να το τραβήξω λίγο περισσότερο και να κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει;». Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο και ευγνωμονώ πραγματικά τον Θεό για αυτό. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα από τότε και η ζωή μου έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα».
- Αντύπας: Η νύφη του διεκδικεί μια θέση στη Eurovision και τις δίνει τις ευχές του
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Δ’)
- Καλλιθέα: Πώς χάθηκαν πολύτιμα λεπτά μέχρι να βρεθεί το παιδί μέσα στο σιντριβάνι
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)

