Κοζάνη – 15χρονη τραυματίστηκε σοβαρά από εκπυσοκρότηση αεροβόλου
Η 15χρονη που τραυματίστηκε στην Κοζάνη θα μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ.
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15χρονης από αεροβόλο όπλο. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Τι συνέβη
Όλα έγινε χθες το απόγευμα στις 16:15, όταν η 15χρονη επισκέφθηκε το σπίτι ενός φίλου της στην Καισαρειά Κοζάνης. Για άγνωστους λόγους -πιθανότατα κατά λάθος- το αεροβόλο όπλο που κρατούσε ο 14χρονος εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας στη δεξιά ωμοπλάτη και στην κλείδα, πολύ κοντά στον πνεύμονα.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, η 15χρονη θα μεταφερθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη αλλά λόγω της ηλικίας του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα σχηματισθεί δικογραφία για το περιστατικό του πυροβολισμού, με την κατηγορία περί όπλων και σωματική βλάβη από αμέλεια. Οι γονείς αναζητούνταν, ενώ συνελήφθη η μητέρα του παιδιού. Οι γονείς θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις
- Συνεχίζεται η Δομή Σίτισης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
- Σκάνδαλο Grok: Κέιτ Μίντλετον και ανήλικες «γυμνές» από τον ψηφιακό βοηθό του Έλον Μασκ – «Αποτρόπαιο»

