Χρήστος Λούλης – «Δεν θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε πριν τη φυλακή»
Για το ελληνικό #MeToo μίλησε ο γνωστός ηθοποιός
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Χρήστος Λούλης και όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και τον προφυλακισμένο με την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, Πέτρο Φιλιππίδη.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης τόνισε ότι:
«η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μην συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, φαντάζομαι, έτσι κι αλλιώς. Έμπαινε δεν έμπαινε στη φυλακή. Εγώ προσωπικά. Δεν με βλέπω να χωράω σε αυτά που κάνει. Εγώ δεν μπορώ να μπω σε αυτά, δεν μπορώ να με φανταστώ να δουλεύω με τον Πέτρο Φιλιππίδη κάπου. Οπότε και πριν μπει στη φυλακή δεν θα δούλευα μαζί του. Και να βγει γιατί να δουλέψω μαζί του;».
«Οι άνθρωποι που είναι στη φυλακή είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της».
«Αυτό που με ενοχλεί με το #metoo είναι ότι υπάρχουν κάποιες αυθεντίες των οποίων ο λόγος μετράει παραπάνω αλλά σαν ξαφνικά να εκμηδενίζεται η προσωπικότητα ενός μικρότερου ανθρώπου σε ηλικία ή ενός κοριτσιού. Σαν να λέμε ότι ο λόγος του άντρα είναι πιο βαρύνων από αυτόν της γυναίκας».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
- Ουκρανία: Ποια εμπόδια παραμένουν για επίτευξη συμφωνίας, η θέση του Κρεμλίνου – Σκληρές μάχες σε δύο μέτωπα

