Παναθηναϊκός – Με το βλέμμα στον Αστέρα
Σε… mood Αστέρα Τρίπολης μπαίνει ο Παναθηναϊκός.
Συνέχεια στην πολύ σημαντική νίκη με τον Ιωνικό θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός.
Το «τριφύλλι» έχει ήδη αφήσει πίσω του τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Νεάπολης και έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει να… προετοιμάζει το έδαφος, καθώς θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει με το πρώτο διπλό της σεζόν.
Σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να επιστρέψει ο Αχιλλέας Πούγγουρας που υπέστη μια κάκωση στο μετατάρσιο. Από την άλλη, αμφίβολη θεωρείται η παρουσία του Σωκράτη Διούδη στην αποστολή, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο το μεγάλο διάστημα… αποχής, κρατάει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του
- Το ηχηρό μήνυμα κατά της ICE από σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Επέστρεψε ο Ελ Κααμπί (pic)
