
Θεσσαλονίκη – Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες σε τροχαίο με μετανάστες
Αυτοκίνητο τύπου κάραβαν, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε διαχωριστική τάφρο
Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες, εκ των οποίων ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος της Χαλάστρας.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο τύπου κάραβαν, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε διαχωριστική τάφρο. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρό τον οδηγό του οχήματος, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν

