Ο Σύρος πρόσφυγας που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα – Από τη δομή της Μηλιάς… σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με υποτροφία
Όπως αναφέρει και στην κάμερα, ο Αχμάν φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα.
Δεκτός σε πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, έγινε ένας Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο Σύρος πρόσφυγας έμενε το τελευταίο διάστημα στη δομή προσφύγων της Κάτω Μηλιάς από όπου αναχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους περίπου 200 πρόσφυγες, ύστερα από απόφαση για την εκκένωσή της.
Όπως αναφέρει και στην κάμερα, ο Αχμάν φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα.
Σε λίγες ημέρες μάλιστα πρόκειται να ταξιδέψει στην Αμερική όπου έγινε δεκτός σε Πανεπιστήμιο με υποτροφία.
Ωστόσο όπως τόνισε θα ήθελε να επιστρέψει μετά τις σπουδές του στη χώρα μας προκειμένου να ζήσει και να εργαστεί εδώ.
«Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά τώρα είναι καλύτερα», ανέφερε ο Αχμνάν στην κάμερα του Olympusmera.gr, παρ΄ότι η δομή στην οποία διέμενε εδώ και δύο χρόνια έκλεισε με απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης.
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση



