Το γκολ του Καρλίτος και η απάντηση του Σάντσες για το 1-1
Στο 6’ ο Καρλίτος έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό, αλλά στο 12’ ο Σάντσες ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ιωνικό.
Δύο γκολ στο πρώτο 15άλεπτο είχαμε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Superleague, με τον Καρλίτος να ανοίγει το σκορ για το Τριφύλλι στο 6’ και τον Σάντσες να ισοφαρίζει για τους νεοφώτιστους στο 12’.
Στο 6’ ο Ισπανός επιθετικός κατέβασε ωραία την μπάλα, απέφυγε τον αντίπαλό του και με σουτ στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.
Στο 12’ ο Σάντσες μετά το γέμισμα του Αοσμαν, έκανε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ο Μπρινιόλι έχασε τη φάση, ο Πούγγουρας προσπάθησε να διώξει, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Ιωνικό να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι.
- «Βάλτ’ τα όλα σε θυρίδα», «δύο μαγαζιά είναι σε εικονική εταιρεία» – Οι διάλογοι του κυκλώματος με τις απάτες στον ΕΦΚΑ
- Η ζακέτα του Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Project Hail Mary» γίνεται viral – Θυμίζει Μεγάλο Λεμπόφσκι
- Πώς το χάος του Κόπα Άφρικα, προκαλεί πονοκέφαλο στις εταιρείες ανά τον πλανήτη
- Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν οκτώ νέα κρούσματα στη Λέσβο
- Φάμελλος: Υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός στο θέμα των υποκλοπών, ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις
- Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Σαλάχ

