Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Έλιωσε» στην γυμναστική όλο το Σαββατοκύριακο
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει πολλή δουλειά με το σώμα της, και το αποτέλεσμα την αποζημιώνει.
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με εκπομπή στο ΣΚΑΪ, βιώνει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ενώ έχει αποκτήσει ένα καλλίγραμμο κορμί χάνοντας αρκετά κιλά.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες έχει χάσει εννέα κιλά και είναι πιο fit από ποτέ. Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει πως το διάστημα της καραντίνας έπαιζε τένις καθημερινά, έκανε ποδήλατο και αερόβια γυμναστική, ενώ ακολούθησε μια πιο υγιεινή διατροφή.
Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η ίδια βρέθηκε στο γυμναστήριο ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμά της αλλά και δείχνοντας μέσω Instagram το αδυνατισμένο της κορμί.
Δείτε τα βίντεο
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια





