
Μάγδα Φύσσα – «Ιστορική μέρα αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό – Δύσκολο το Εφετείο»
Δείτε όλα όσα είπε...
«Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων έξω το Εφετείο η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.
- Διαβάστε επίσης: Επανεμφανίζονται οι νεοναζί – Το Μακεδονικό, οι αντιεμβολιαστές, οι φασιστικές «γκρούπες»
«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε την μεγάλη απόφαση αυτή. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες το τι γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τα φαινόμενα της «Σταυρούπολης» η κ. Φύσσα είπε ότι έτσι ήταν πάντα, απλά κάποτε δεν τα βλέπαμε. «Τώρα ναι φαίνονται. Ανησυχώ και πάντα ανησυχούσα».
Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλος Παύλος και τόνισε πως «αυτό έχει να κάνει με τους αρμόδιους», για να καταλήξει λέγοντας πως «αυτή η χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό».
Δείτε όσα είπε στους δημοσιογράφους
- Διαβάστε επίσης: Καταδίκη Χρυσής Αυγής – «Μεγάλη διαδρομή, μεγάλη νίκη – Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται»
«Δεν τελείωσε τίποτα»
Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του in.gr, τι σηματοδοτεί η σημερινή μέρα, απάντησε πως και φέτος το μήνυμα είναι το ίδιο με πέρσι.
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα».
- Από τη Νατάσα Λάιτς στον JFK – Οι φήμες γύρω από τους έρωτες της Μέριλιν Μονρόε έκαναν πρωτοσέλιδα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 13 από τους 25 κατηγορούμενους – Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν
- Η γη της ελιάς: Εντάσεις και αποκαλύψεις
- Όταν η νέα γενιά γίνεται Φάρος Αλληλεγγύης – Ένα μάθημα ζωής και προσφοράς στο Κοινωνικό Συσσίτιο Σερρών
- Ευχολόγια Μητσοτάκη για το δημογραφικό – Αναμάσημα κυβερνητικών παρεμβάσεων και εξαγγελίες με προεκλογικό άρωμα
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισής του ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

