Πέρεθ για Εμπαπέ – «Ελπίζουμε σε νεότερα από τον Πρωτοχρονιά»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο αναφορικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης Εμπαπέ, προσδοκώντας σε νεότερα από την αρχή του 2022.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε σήμερα στην ισπανική εφημερίδα «Debate» κι έδωσε τις εκτημήσεις του για τις εξελίξεις σχετικά με την μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στους «Μπλάνκος» το χειμώνα.
Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» ξέρει πόσο επιθυμεί ο Γάλλος στράικερ να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα, αφού έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του αυτή σε γαλλικά ΜΜΕ.
Έτσι έκανε μια τοποθέτηση ενδεικτική της αισιοδοξίας του για το ότε θα κλείσει το θέμα, θέλοντας να μεταφέρει την πεποίθησή του, που είναι πιθανό να γίνει πραγματοκότητα και στους οπαδούς του συλλόγου.
«Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουν νεότερα για την υπόθεση του Εμπαπέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ

