Μαρία Κορινθίου για το ελληνικό MeToo – «Το βρίσκω επιφανειακό»
«Από τα 13 ονόματα ανθρώπων που κακοποιήθηκαν, έχουν βγει προς τα έξω τα 3»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τις καταστάσεις στην επαγγελματική της ζωή που έφεραν αλλαγές στο χαρακτήρα της και στο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.
Όπως λέει, ωρίμασε μέσα από αυτές.
«Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια. Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, για μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ με αυτή την εταιρεία”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου “τέρμα όλοι και μακριά”.
Ποτέ δεν χτύπησαν την πόρτα ούτε σήκωσα τηλέφωνα για δουλειά» είπε και συνέχισε μιλώντας για το ελληνικό #metoo: «Έχει χάσει την ιδιότητά του εδώ. Το βλέπω πολύ επιφανειακό. Βγήκανε τρία ονόματα αλλά υπάρχουν 13. Εγώ μιλούσα. Έκανα τις επιλογές μου και δεν δούλεψα με κάποιους ανθρώπους που γνώριζα. Άλλοι ενώ γνώριζαν έκαναν την επιλογή και για πάνω από 5 χρόνια δούλευαν με αυτούς τους ανθρώπους».
«Με χτυπούσε ο ίδιος ο χώρος και θα προστάτευα τον χώρο μου;» σχολίασε η ηθοποιός.
Δείτε παραπάνω το βίντεο:
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων



