Κύπρος – Κρατούμενος παρήγγειλε σουβλάκι με… χασίς
Ο φρουρός που παρέλαβε τα σουβλάκια κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, έκπληκτος βρήκε σε ένα από αυτά, ένα διαφανές σακουλάκι με κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων.
Το σουβλάκι που παρήγγειλε κρατούμενος στην Κύπρο, είχε μέσα και το κάτιτι παραπάνω και δη μικροποσότητα χασίς.
Προσπάθησε να το «περάσει» ένας 29χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό της Κύπρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Philenews.com, το μεσημέρι της Κυριακής ένας 29χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσει σουβλάκια σε έναν 27χρονο που ήταν υπό κράτηση.
Ο φρουρός που παρέλαβε τα σουβλάκια κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, έκπληκτος βρήκε σε ένα από αυτά, ένα διαφανές σακουλάκι με κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων.
Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα γραφεία του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, παραδέχθηκε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.
Ακολούθησε έρευνα τόσο στο όχημα του όσο και στο σπίτι του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο παράνομο.
Μάλιστα, κατά την ανάκριση ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που τηλεφώνησε να του φέρουν ναρκωτικά και να τα τυλίξουν μέσα σε σουβλάκι.
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη




