Συγκινητική Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γι’ αυτό έκανε τατουάζ τον «Μικρό Πρίγκιπα»
Έκανε μια αποκάλυψη στον φίλο της, Κωστή Μαραβέγια, στην πρεμιέρα της εκπομπής του
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λαμπερή και χαμογελαστή, ήταν μια από τις πρώτες καλεσμένες στην πρώτη εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο “Δυνατά” το βράδυ της Παρασκευής.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, τραγούδησε μαζί του και απόλαυσε και μια μικρή κουβέντα με εκείνον.
Έκανε, μάλιστα, και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σχετικά με τον συμβολισμό του τατουάζ που έχει στο χέρι της.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο χέρι της τον Μικρό Πρίγκιπα που, όπως εξήγησε, είναι εκείνος από τον οποίο αντλεί δύναμη.
“Ο μικρό Πρίγκιπας είναι ένα βιβλίο και μια ιδιαίτερη περσόνα την οποία έχω ζωγραφίσει και στο χέρι μου.
Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι το αληθινό και πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου.
Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό.
Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα….Είναι έξυπνο τρικάκι όταν δεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό” ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»





