Κώστας Τσουρός – Μου έχει τύχει να φάω χαστούκι, όταν πρωτοξεκινούσα στις ειδήσεις
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα δημοσιογραφία ή ψυχαγωγία.
Στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» μίλησε ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται στο πάνελ του «ΜEGA Καλημέρα» και στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε για το εργασιακό μπούλινγκ και το χαστούκι που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια στη δουλειά και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει τρεις φορές να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια.
«Είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είχαμε μια περίεργη ιστορία με ην Ελεωνόρα σε μια παραλία γυμνιστών, άλλα δεν είναι σωστό να την πω».
Παράλληλα, μίλησε και για το πρόβλημα που έχει φέτος και αυτό δεν είναι άλλο από το πρωινό ξύπνημα.
«Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου, άλλα η ψυχαγωγία ο έρωτας μου», δήλωσε απαντώντας στο ερώτημα δημοσιογραφία ή ψυχαγωγία.
«Μου έχει τύχει να φάω χαστούκι»
«Έχω φίλους από το χώρο, αλλά υπήρξαν και πολλοί άνθρωποι που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου, αλλά με πλήγωσαν», δήλωσε σχολιάζοντας τις φιλίες του στο χώρο.
«Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου», τόνισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστεί.
«Μου έχει τύχει να φάω χαστούκι, όταν πρωτοξεκινούσα στις ειδήσεις», σημείωσε ο ίδιος.
«Έχει τύχει να βγω ραντεβού από γνωριμία που έγινε μέσω instagram», αναφέροντας πως είναι πολύ ενεργός χρήστης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
- Ιράν: Ο Μόντι παροτρύνει τον Νετανιάχου να βάλει «γρήγορα» τέλος στον πόλεμο
- Ιράν: Η Χεζμπολά άνοιξε μέτωπο από τον Λίβανο κατά του Ισραήλ
- Ιράν: Ο Τραμπ έχει «τρεις πολύ καλούς» υποψήφιους για να αναλάβουν την ηγεσία μεταπολεμικά
- Ιράν: Απογειώνονται οι τιμές του πετρελαίου ως και 13% στις ασιατικές αγορές
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη

