Έφη Θώδη – «Έχω πληγωθεί από σχέσεις – Μου έτρωγαν χρήματα»
Η Έφη Θώδη με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τις φορές που πληγώθηκε από συντρόφους της, αλλά και για την απιστία.
Σε μια σπάνια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση η Έφη Θώδη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής της.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν η Έφη Θώδη μίλησε για τις φορές που πληγώθηκε από συντρόφους της, αλλά και για την απιστία.
Ο έρωτας δεν σας έλειψε; Να βρείτε έναν άνθρωπο, για τον οποίο να νιώσετε συναισθήματα;
Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους μου στο παρελθόν και έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή μου, στην οποία είπα αρκετά με αυτή την ιστορία.
Τι σας πλήγωσε τόσο πολύ;
Μου τρώγανε χρήματα. Οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να τους πληρώνω, να μου λείπει, καλύτερα μόνη μου. Όσοι έρχονταν δίπλα μου, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μου το έκαναν με τρόπο, δηλαδή μου έλεγαν πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους και εγώ επειδή ήμουν ευαίσθητη πολύ, τους λυπόμουν και τους βοηθούσα. Ώσπου κάποια στιγμή, είπα ως εδώ. Δεν έχω βρει έναν αξιόλογο άντρα να βασιστώ πάνω του.
Την απιστία θα τη συγχωρούσατε;
Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα.
Εσείς έχετε απιστήσει;
Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ, αλλά μόλις συνέβη, χώρισα, καθώς είχε έρθει το τέλος της σχέσης. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, σήμαινε ότι δεν τον αγαπούσα πια.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)





