Μια ανθοδέσμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μια ανθοδέσμη στο έδρανο όπου καθόταν ο Παύλος Μπακογιάννης άφησε ο Πρόεδρος της Βουλής
Μια ανθοδέσμη στο έδρανο όπου καθόταν ο Παύλος Μπακογιάννης άφησε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, στη μνήμη του βουλευτή και δημοσιογράφου που άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, χτυπημένος από τις σφαίρες των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη.
Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στα 54 χρόνια του έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως πολιτικός και δημοσιογράφος με έντονη αντιδικτατορική δράση από τη θέση του διευθυντή του ελληνικού προγράμματος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας όπου εργαζόταν όταν κηρύχθηκε το στρατιωτικό πραξικόπημα.
Η κοινοβουλευτική του θητεία ταυτίσθηκε με τη φροντίδα του για το πρότυπο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ευρυτανίας και για τη συμβολή του στην επικράτηση όρων και συνθηκών εθνικής συμφιλίωσης στον δημόσιο βίο.
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)
- Οι ιντερνετικοί επικριτές έχουν κάνει άπλετο κακό στον Μπάρι Κίογκαν
- Παναγιώτης Δουδωνής: Στο πλευρό των κτηνοτρόφων «για επιβίωση και αξιοπρέπεια»
- Πάσχα με βροχές και χαμηλότερες θερμοκρασίες «βλέπει» ο Γιάννης Καλλιάνος
- Τραμπ-Πούτιν: Όταν η Ουάσιγκτον «μιλά τη γλώσσα» της Μόσχας – Το πανομοιότυπο λεξιλόγιο… δύο πολέμων
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ
- Τρεις καταγγελίες «έβαλαν» χειροπέδες στον Γιώργο Τσαγκαράκη – Οι πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442